RSS
email

PROSES PENYUSUNAN SEMULA

Salam semua,

Saya dlm proses menyusun semula blog saya ni. jadi, kalu ada kekalutan tu harap di maafkan.

Apa yang saya cuba buat ialah to keep this blog as pentas utk saya berkongsi maklumat dr saya. Dan asingkan segala hal-hal bisnes produk dan service ke seksyen lain. kalu tak adjust macam tu, nampak kalut sgt dan berselerak...

Manusia ni mmg ler sifatnya tamak... semua nak serentak dalam masa di satu masa.. hehe seronok jd manusia nih..

OK terus melayari blog saya.

Saya suka.
Abu

Bookmark and Share

2 comments:

zul icash satu ketika dulu said...

pak abu nye blog ni..wat betul-betul sikit...nak baca artikel pun xleh...tak marah..tapi nak ilmu nie..

Ashabul Kahfi said...

insyallah Zul... pandangan yg bernas, akan diambil tindakan sewajrnya... cuma bz skit tu yg tak concentrate...

bia nak pekena teh tarik ?

 

Labels

Blog Archive

Categories